maanantai 20. heinäkuuta 2015

Onnittelukortti häihin
Meillä on onnea kun saamme tänäkin kesänä todistaa niin monen rakastuneen parin sanovan toisilleen "tahdon". Ihanaa kun on rakkautta ilmassa! 
Juhlahumusta intoutuneena päätin askarrella hääkortteja. Nämä syntyvät simppelisti leikkaa-liimaa periaatteella. 


Tee itse onnittelukortti häihin.


Leikkaa mallinmukaiset mekko ja frakin osat. Mekko ja paita valkoisesta pahvista. Frakki, rusetti ja napit mustasta. Tulosta malli täältä.

Koristele mekko haluamallasi tavalla. Minä liimasin mekon alaosaan kakkupaperista pitsireunuksen. Ohuesta nauhasta tein vyötärölle rusetin. Muista, että mekon takaosa tulee puoliksi näkyviin, joten tee mahdolliset taitteet taakse nätisti.


Liimaa frakin osat yhteen. Napeista saat säännöllisen pallon muotoiset kun käytät rei'itintä.

Leikkaa korttiosa mustasta pahvista. Tämä kortti on mitoiltaan 30x12,5 cm (A4-levyinen paperi poikittain). Tee korttiin taitteet 10cm ja 5cm päästä reunoista. Pahvin paksuudesta riippuen kannattaa piirtää taitereuna lyijykynällä ja painaa viivoittimella kevyesti viivaa pitkin ennen taittamista. Taite kannattaa myös painaa viivoitinta vasten, näin taitereunasta saa siistimmän.


Liimaa mekko lyhyemmälle taitteelle ja frakki sen viereen toiselle sivulle.Sisään voi liimata valkoisen paperin onnittelutekstillä tai kirjoittaa onnittelun suoraan pahviin valkoisella tussilla.


Englanninkieliset ohjeet ja sabluuna luettavissa täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti